Rabu, Julai 29, 2009

kursus di Bandung, Indonesia..

aha! im back...nk habaq mai cerita pi bandung minggu lepas....mmg letih giler..sbb gi melawat 3 kilang kertas...tapi manyak syiok woo~~~....

Jumaat, Julai 17, 2009

today ke skudai...hehehe

aku ngah2 standby kat opis ni...nk ke johor..jumpe hubby tersayang...xsabor rasenye...
gi naik bas je...mau 4jam keras dlm bas..huhuu...
ape kan daya, redha je la.... Semoga perjalanan aku ke johor selamat pergi n balik..Amin Ya Allah..

Khamis, Julai 16, 2009

passport...

passport tuk ke Bandung da siap da...baru dpt tadi..sonok gak aku..xpenah ade passport la katakan...tu yg cam jakun jap tadi..tapi still under cover lagi..wahahahahaha...

la ni duk standby2 brg nk ke Bandung, 21-25hb julai ni...

Bandung!! wait for me.... (sengal seketika...~~~)

puisi tuk suamiku..

Senyuman abg adalah kebahagiaan ayg,
Ceria abg adalah damba ayg,
Gelisah abg adalah kebimbangan ayg,
Air mata abg adalah kesedihan ayg
Abg pengiring suka cita ayg,
Ikatan kita ini berawal dari hati atas nama cinta,
Jalinan kita ini bermula dari rasa atas nama sayang,
Pertautan kita ini berasal dari angan atas nama rindu,
Sungguh ini adalah cinta, sayang & rindu....
Sungguh ayang sangat menyintai abg karena Allah S.W.T.
I love u sayang.....

Selasa, Julai 14, 2009

preparation ke Bandung..yahu!!!!!!!!!!


ari ni kat opis bz siapkan2 preparation ke bandung....passport siap dlm minggu nih...jenoh menunggu....tiket flight je xdpt lagik...tengahari ni nk pi beli2 bj nk ke bandung....wahuahuahua...syiok lak rase..tapi xleh nk excited sgt....poyo lak...Tuhan marah org yg lebey2 ni...ok! control ur self nadia!!!!

tapikan, at da same time, rindu kat suami lor....hukhuk...bile berjauhan ni sedey je...asyik merindu je..harapkan 3G je la...kalu line xde..rase nk hempok2 je hp nih...grrr.....

ni nk pi bandung seminggu xjumpe..hukhuk...sib baik minggu ni (17hb-19hb julai '09) pi jumpe suami kat johor...hukhuk...rindu ar...sblm pi bandung, nk bawak "bekal" ar ....hekhek...


Jumaat, Julai 10, 2009

ari yg b0hsan..

aku baru pas balik dari UKM smalam...kursus kat sane...penat giler...mmg susah btol ape yg blajo kat sane..so far, ok la...dpt masok kpale otak gak..
ari ni aku senggugut...sakit prot sgt.....cam xleh nk wat keje je..nk MC, byk lak kije ari ni...
tadi lak bz gi wat passport kat d'sara...nk gi bandung 21-25hb julai ni...ade kursus lagi...hurm...

Isnin, Julai 06, 2009

ari isnin yg membohsankan..

boring btol rase nk gi keje pagi tadi...apekan daye..kene pegi gak..nk settlekan hal aku nk pi kursus esk kat UKM, bangi..smpai ari khamis (9/7/09) ni..malas tul rase nk pegi.........aarrrgghhh...dah la skang ni aku pening2 pale...xtau ar pasal pe....erm....
nmpk gayenye, 3ari la aku xleh nk update blog aku ni...kalu sempat la aku jengok..

Khamis, Julai 02, 2009

berpuasa...

ari ni aku pose..xsempat sahur pape pon ari ni....
tengah serabut pale aku nk fikir berbuke menu ape ari ni...erm...

Rabu, Julai 01, 2009

berita terbaru..

kat opis aku tadi kecoh2..sbb malam kelmarin, guard jumpe pocong....
seram gak dengor..sbb opis aku ni sememangnye dlm utan kan...no wonder la mende2 cam tu ade..kat tmpt guard lak ade cctv..jadi, terrecord fizikal pocong tu..yang pastinye, pocong yg dlm video ni bukan rekaan2...sbb dah sampai ke ketua pengarah tuh....jom layan...


video
video

pic wedding yg dah edit..




pic wedding yang da edit dr jurukamera aku ade 2 keping je baru..lum siap lagi..nnti kalu da siap, k0mpem tepek kat sini punyew..




hari RABU yg mengantok..

bosannye ari ni..dtg opis je, bukan ade keje nk wat..sbb projek x jalan lagi...kene duk handle dak2 praktikal je..hurm...bile la nk tetap keje kt sini nih..